Nieuws - Accordeonorkest Losser

Ga naar de inhoud

Nieuws

Het laatste nieuws

Op dit moment zijn we druk bezig met het instuderen van de nieuwe nummers voor ons jaarlijkse concert op zaterdag 22 september 2018.
De nadruk bij het 2e orkest ligt hierbij op nummers bekend van diverse musicals. Het hoofdthema van het 2e orkest is het concertstuk genaamd Five Continents met muziek uit - zoals de titel al aangeeft - de hele wereld in - ook logisch - 5 verschillende delen.
Voor 1e orkest bestaat het hoofdthema dit jaar uit de Peer Gynt Suite, een klassiek stuk van de bekende Noorse componist Edvard Grieg in een bewerking voor accordeonorkest door Ronny Fugmann. Het informele deel bestaat uit bekende jaren-60 nummers.

Muzikanten die een accordeon bespelen of ooit gespeeld hebben of daar pas mee begonnen zijn, maar die het wel leuk lijkt in groepsverband te musiceren, willen we in de gelegenheid stellen om deel uit maken van ons orkest. De eerste zes weken is het vrijblijvend en kostenloos, daarna kan diegene die verder wil lid worden van onze vereniging tegen gereduceerd tarief en kunnen de kwaliteiten in beide orkesten op peil worden gehouden. Je kunt eens vrijblijvend kijken en luisteren op de repetities zoals hieronder

vermeld.

We hebben nog plaats voor:
accordeonisten
keyboardspelers
pianisten
Ook een speler op gitaar of basgitaar zou een welkome aanvulling zijn
Lijkt het je leuk gezamenlijk muziek te maken, kom dan eens kijken op een van de repetitie- avonden, welke worden gehouden iedere donderdagavond voor het 2e orkest van 19.00 tot 20.45 uur en voor het 1e orkest van 19.45 uut tot 21.30 uur allebei in de muziekschool te Losser onder de bezielende leiding van Frans Breukers.

Je kunt dan kennisnemen van het repertoire wat we spelen. Dus iedereen die een muziek- instrument speelt (of heeft gespeeld en dit weer wil oppakken) wat in ons orkest past is van harte welkom.

Terug naar de inhoud